Paylaş |
Tweet |
2014 yılına özel en güzel kokan sonbahar parfümleri bir çok kişi için aranmaya başladı. Bu yıl sonbahar parfüm modasında hangi markada kokulara yer verildi? sizler için araştırdık. 2014 sonbahar parfümleri ile istediğiniz özellikteki güzel konulara bürünebilirsiniz.
Cesur, seksi ve baştan çıkarıcı ideal kokulardan birisi de Dark Kiss parfümdür. İçerisinde gece misti, vanilya ve böğürtlen bulunur. Sonbaharın çekici bayanlarından olmak istiyorsanız Dark Kiss’i kullanabilirsiniz.
Eğlenceli kişilikler için çiçeksi kokulu sonbaharın mükemmel parfümlerinden birisi escade joyful’dur. Parfümün üst notalarında kuş üzümü, kavun ve mandalina kokuları mevcut. Orta notalarında frezyai menekşe, siklamen, manolya ve pembe şakayık yer alıyor. Alt notalarında da sandal ağacı barınmaktadır.Escade Joyful ile bu mükemmel kokuları bir arada bulabilir ve en güzel sonbahar parfümleri arasında tercih edebilirsiniz.
Günlük olarak kullanabileceğiniz doğal, fazla ağır kokuya sahip olmayan bir sonbahar parfümüdür. Gizemli kadınların tercih eden Premiere, müthiş kokusu ile bir çok kadının sonbaharda tercih ettiği parfümlerden birisi. Genellikle narin kadınların kokusu olarak da bilinen bu parfümde orta notalarda yasemin, frezya ve bulgar gülü kokuları, üst notalarda kadınları gizemli hale getiren sitrus yağı ve protakal yer alıyor. Parfümün alt notaları ise misk ve paçuli kokularından oluşuyor.
Seksi ve kadınsı bir kokuya sahip olan Narciso parfümü, sonbahar bayan parfümleri arasında tercih edilen mükemmel kokulardan birisi. Özellikle yeni serisinde yer alan misk, sedir, bulgar gülü, gardenia ve güve otu ile birlikte yine en beğenilen sonbahar parfümleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Tamamen odunsu ve çiceksi kokusuyla da bayanlara naturel bir hava katıyor.
Victoria’s Secret Eau So Sexy
Sonbaharın kasvetli havasında kendisini rahat ve ferah hissetmek isteyen bayanlar için üretilmiş harika bir parfümdür. İçerisinde bergamot, cennet elması ve krem şanti bulunur.
Alt notasında sandal ağacı ve beyaz misk bulunan Kenzo Jeu d’Amour’un, kalbinde sümbülteber ve frezya, üst notasında ise mandalina ve nar kokuları yer alıyor. Bu kokular hem parfümün adından hemde reklamlarında yer alan sloganından anlaşılacağı gibi aşk iksiri, yani aşkın kokusunu yansıtıyor.
Sobaharın şekerli kokularından biri olan Jean Paul’un intense serisi yine müthiş bir koku ile sonbahar bayan parfümleri arasında yerini alıyor. Parfüm orta notasında portakal çiçeği ve silhat alt notasında vanilya ve üst notasında da nar çiçeği ile gardenia yer alıyor.
Yine bir sonbahar kasvetinden kurtulmak için tercih edeceğiniz parfümlerden biri. Feray ve taze kokusu ile içerisinde barındırdığı 15 farklı esans kokunun birleşmesinden oluşan bir parfüm. Kokunun yapısını misk, yasemin, portakal çiçeği ve yeşil kireç özü oluşturuyor.
Tuz esansı ile liderliği bilinen Calvin Klein Reveal, sonbahar parfümleri 2014 yılında da çok tercih edilen kokular arasında. Üst notasında tuz, karabiber, beyaz ve pembe biber alt notasında ağaç ve kaşmir kokuları yer alıyor. Parfüm kalbinde ise amber ve iris çiçeğini bulunduruyor.
Neredeyse tüm kadınların vazçeçilmezliği seçtiği kokulardan biri Dior, J’adore. Üst notasında ylang ylang, bergamot, armut, mandalina, kavun, şeftali ve manolya bulunurken parfümün kalbi leylak, yasemin, gül, frezya ve erik kokularından oluşuyor. Alt notasında da kardut, vanilya ve misk yer alıyor.