Latisse Kirpik Uzatıcı İlaç

latisse-kirpik-uzatici-ilac resim
Paylaş
Tweet
 

Kirpiklerin uzamasında oldukça etkili bir ilaç olan latisse, kirpiklerin uzaması üzerinde etkileri kanıtlanmış bir ilaçtır. Sıvı formda bir solüsyon şeklinde satışa sunulan ilaç, sektörde ciddi oranda bir satış hacmine ulaşmıştır. Latisse kirpik uzatıcı ilacın kirpiklerin uzaması üzerinde önemli derecede olumlu etkileri bulunmaktadır.

Latisse kirpik uzatıcı ilaç hakkında!

Latisse, ilk olarak glokom hastalığı için denenen bir ilacın kirpikler üzerinde uzatıcı etkiler sunmasının fark edilmesi ile ortaya çıkmıştır. Glokom hastalığı için kullanılması hedeflenen ilaç üzerinde biraz daha çalışılması sonucunda latisse kirpik uzatıcı ilaç keşfedilmiştir. Kirpiklerin istenen seviyede uzaması için solüsyon halindeki 1 şişenin 2 ay boyunca kullanılması yeterli olmaktadır. Ancak kişiye bağlı olarak bu sürenin 4 aya kadar çıktığını da söylemek mümkündür.

latisse-kirpik-uzatici-ilac1 resimKirpik uzatan ilaç latisse nasıl kullanılır?

– Kullanımı oldukça kolay olan latisse kirpik uzatıcı, öncelikle göz bölgesinde herhangi bir şekilde kalıntı kalmayacak şekilde kullanılmaya başlanır.

– Uygulama sırasında ilaç içerisindeki sürme fırçası kullanılır ve fırçaya 1 damla kadar damlatılarak kirpiklerin en dibine kadar uygulanır.

– Ayrıca solüsyonun kirpik uçlarına sürülmemesine dikkat edilmelidir. Bunun yanında ilacın gece uygulanması daha yararlı olacaktır.

Latisse kirpik uzatıcı ilacın etkileri

Renk koyuluğu

– Ortalama 1 ay sonrasında kirpiklerde belirgin bir renk koyuluğu meydana gelir.

Uzayan ve gürleşen kirpikler

– 3 ay sonra ise kirpikler önceki zamanlara göre oldukça gür bir hale gelir ve daha da uzadığı görülür.

Herkes aynı etkiler

– İlacı kullananların hemen hepsinden yukarıda anlatılan etkilerin görüldüğü tespit edilmiştir.

Latisse kirpik uzatan ilacın yan etkileri

– İlaç kullanımı durdurulmasının ardından etkilerini zamanla kaybeder ve kirpikler eski halini alır.

– Kullanan bazı kadınların göz kapaklarında belirgin bir koyulaşma oluştuğu görülmüştür. Bunun yanında kişiye bağlı olarak alerji ve kaşıntı gibi etkiler de gösterebilmektedir.

Bu yazı 307 kere okundu.
Tweetle   Sosyal   Medyada   Paylaşın
  • Site Yorum
Facebookta bizi bulun